fbpx
14 octubre

Curs online: Eines per emprendre amb èxit en la il·lustració. Aspectes jurídics, fiscals, laborals i professionals per a creadors/es

Horari: 10 a 13 h
Lloc: Curs online

Començar en el món de la il·lustració és molt més que dominar les tècniques pròpies de la narració gràfica. Els contractes, les factures, el paperam amb l’administració, la cerca de clients,  són algunes de les preocupacions que sorgeixen a l’inici de l’activitat professional.
Aquesta formació va adreçada a conèixer tots aquests aspectes de la professió que no corresponen a l’àrea creativa, però que en certa manera la paralitzen. Prendre més consciència d’aquests aspectes paral·lels ens farà desenvolupar amb més seguretat i eficàcia les nostres habilitats artístiques.

16 setembre

Curs online: Animació amb Photoshop

Horari: 10 a 13 h
Lloc: Curs online

Photoshop és quelcom més que una eina de tractament d’imatge. Des de fa moltes versions aquest software incorpora prestacions de vídeo i imatges en moviment que els il·lustradors poden aprofitar per fer de Photoshop una eina que també els ajudi en les seves tasques d’animació. En aquest curs explicarem quines són les principals eines i tècniques que Photoshop posa al nostre abast per tal de aconseguir bons resultats d’animació de forma productiva.

29 juny

Bill Festival 2021 (edició digital). Viatjar amb una llibreta

Horari: 18.00 h
Lloc: Activitat online

Cicle de xerrades Bill Festival 2021 El tema del Bill Festival 2021 és el viatge i la il·lustració. Volem oferir converses amb il·lustradors/es ens expliquin les seves experiències en el seu context particular i que ens parlin del viatge com a font d’inspiració i creació. Pròxima activitat Taula rodona: ‘Viatjar amb una llibreta’ Dimarts 29 […]

22 juny

Monogràfic: Què he de saber sobre la il·lustració en moviment?

Horari: 10 a 11.30 h
Lloc: Activitat online

Hem preparat una trobada online amb la Clementine Suraud (il·lustradora), en Genís Rigol (animador i dibuixant de còmics), la Gina Thorstensen (artista visual) i en Martín Tognola (il·lustrador i dibuixant), per parlar sobre il·lustració en moviment. Volem que aquest sigui un espai per explicar-te les coses que sabem, perquè tu ens diguis les que saps i conversar entre tothom.

17 juny

Curs online: Storytelling per il·lustradors/es: aprèn a desenvolupar habilitats narratives

Horari: 10 a 13 h
Lloc: Curs online

Les històries són una de les eines més poderoses del món per comunicar idees, transmetre emocions o capturar l’atenció d’una audiència. Les històries són tan importants que l’aprenentatge de tècniques narratives no hauria d’estar reservat exclusivament a periodistes, guionistes o escriptors. Els mecanismes de la narrativa poden ser utilitzats per qualsevol professional perquè tenen infinitat d’aplicacions pràctiques: els podem tenir en compte a l’hora de dissenyar projectes, organitzar el contingut d’un web o publicar en xarxes socials.

10 juny

Webinar: Tàctiques i tècniques de negociació

Horari: 16 a 17 h
Lloc: Activitat online

Independentment de que tinguem una professió més o menys creativa, més o menys industrial, o més o menys comercial, la negociació és necessària perquè ella conté el conjunt de tècniques que faran que arribem a bons acords amb els nostres clients.
En aquest webinar parlarem de tres coses: la preparació de la negociació, el seguiment, i el tancament d’un acord satisfactori per les dues parts.

01 juny

Curs online : Millora el teu posicionament a Google i l’experiència d’usuari/a del teu lloc web

Horari: 10 a 13 h
Lloc: Curs online

Apareix la teva web als cercadors? Estar ben posicionats en els cercadors és fonamental per donar a conèixer la teva empresa i perquè els usuaris puguin trobar la teva web.
En aquest curs t’ensenyarem les tècniques de posicionament natural o SEO per aparèixer en els primers resultats a Google així com la importància de l’experiència d’usuari/a en el SEO actual, quins elements la conformen i alguns trucs i consells per a millorar-la en el teu lloc web. Un dels factors més importants de l’experiència d’usuari/a és la usabilitat, i volem explicar-te quins són els seus principis bàsics i com pots aplicar-la al teu lloc web.