fbpx
29 juny

Bill Festival 2021 (edició digital). Viatjar amb una llibreta

Horari: 18.00 h
Lloc: Activitat online

Cicle de xerrades Bill Festival 2021 El tema del Bill Festival 2021 és el viatge i la il·lustració. Volem oferir converses amb il·lustradors/es ens expliquin les seves experiències en el seu context particular i que ens parlin del viatge com a font d’inspiració i creació. Pròxima activitat Taula rodona: ‘Viatjar amb una llibreta’ Dimarts 29 […]

22 juny

Monogràfic: Què he de saber sobre la il·lustració en moviment?

Horari: 10 a 11.30 h
Lloc: Activitat online

Hem preparat una trobada online amb la Clementine Suraud (il·lustradora), en Genís Rigol (animador i dibuixant de còmics), la Gina Thorstensen (artista visual) i en Martín Tognola (il·lustrador i dibuixant), per parlar sobre il·lustració en moviment. Volem que aquest sigui un espai per explicar-te les coses que sabem, perquè tu ens diguis les que saps i conversar entre tothom.

17 juny

Curs online: Storytelling per il·lustradors/es: aprèn a desenvolupar habilitats narratives

Horari: 10 a 13 h
Lloc: Curs online

Les històries són una de les eines més poderoses del món per comunicar idees, transmetre emocions o capturar l’atenció d’una audiència. Les històries són tan importants que l’aprenentatge de tècniques narratives no hauria d’estar reservat exclusivament a periodistes, guionistes o escriptors. Els mecanismes de la narrativa poden ser utilitzats per qualsevol professional perquè tenen infinitat d’aplicacions pràctiques: els podem tenir en compte a l’hora de dissenyar projectes, organitzar el contingut d’un web o publicar en xarxes socials.

10 juny

Webinar: Tàctiques i tècniques de negociació

Horari: 16 a 17 h
Lloc: Activitat online

Independentment de que tinguem una professió més o menys creativa, més o menys industrial, o més o menys comercial, la negociació és necessària perquè ella conté el conjunt de tècniques que faran que arribem a bons acords amb els nostres clients.
En aquest webinar parlarem de tres coses: la preparació de la negociació, el seguiment, i el tancament d’un acord satisfactori per les dues parts.

01 juny

Curs online : Millora el teu posicionament a Google i l’experiència d’usuari/a del teu lloc web

Horari: 10 a 13 h
Lloc: Curs online

Apareix la teva web als cercadors? Estar ben posicionats en els cercadors és fonamental per donar a conèixer la teva empresa i perquè els usuaris puguin trobar la teva web.
En aquest curs t’ensenyarem les tècniques de posicionament natural o SEO per aparèixer en els primers resultats a Google així com la importància de l’experiència d’usuari/a en el SEO actual, quins elements la conformen i alguns trucs i consells per a millorar-la en el teu lloc web. Un dels factors més importants de l’experiència d’usuari/a és la usabilitat, i volem explicar-te quins són els seus principis bàsics i com pots aplicar-la al teu lloc web.

25 maig

Bill Festival 2021 (edició digital)

Horari: 17 h
Lloc: Activitat online

El tema del Bill Festival 2021 serà el viatge i il·lustració. Davant la impossibilitat de viatjar durant la pandèmia ens desplaçarem virtualment per tot el món.
Volem oferir converses amb il·lustradors/es de diferents països perquè ens expliquin les seves experiències en el seu context particular i que ens parlin del viatge com a font d’inspiració i creació.
En la primera d’aquestes converses, ens anirem a Mèxic.

07 maig

Curs online: Reels. Els nous vídeos d’Instagram

Horari: 10 a 13 h
Lloc: Curs online

Reels és la nova funció d’Instagram que et permet crear vídeos, dinàmics i divertits. Els vídeos, verticals, curts i musicals, són tendència. Conèixer l’eina de Reels t’ajudarà a innovar en la teva comunicació.
Amb una formació que volem que sigui molt pràctica, veurem vídeos inspiradors i et donarem idees per fer els teus propis vídeos i comunicar de manera més creativa els teus serveis i productes.

14 abril

Curs online : Màrqueting per a la meva botiga online d’il·lustració

Horari: 10 a 12 h
Lloc: Curs online

Formador: Joan Boluda Descripció Començar a vendre a internet és tot un món ple d’oportunitats, però també de tècniques i estratègies a tenir en compte per fer efectiva aquesta part de la teva feina d’il·lustrador/a. En aquest curs aprendràs bones pràctiques per a donar-te a conèixer i vendre millor i treure el màxim profit de la teva […]