fbpx
02 desembre

Curs online: Introducció al comerç online. Com vendre a Internet?

Horari: 10 a 13 h
Lloc: Curs online

Aquest curs online està pensat per a totes aquelles persones que volen vendre les seves il·lustracions a internet i no saben per on començar. Explicarem com funcionen diferents models de comerç electrònic, repassarem una gran quantitat d’opcions disponibles i compararem diferents sistemes i plataformes de venda online.

23 novembre

Monogràfic: Què he de saber sobre el muralisme?

Horari: 10 a 11.30 h
Lloc: Activitat online

Hola, hem preparat una trobada online amb en Javier de Riba (artista visual), la Nirvana Jiménez (il·lustradora i muralista) i en Sergi Bastida (muralista), per parlar sobre muralisme. Volem que aquest sigui un espai per explicar-te les coses que sabem, perquè tu ens diguis les que saps i conversar entre tothom.

18 novembre

Curs online: Eines per emprendre amb èxit en la il·lustració. Aspectes jurídics, fiscals, laborals i professionals per a creadors/es (nova convocatòria)

Horari: 16 a 19 h
Lloc: Curs online

Aquesta formació va adreçada a conèixer tots aquests aspectes de la professió que no corresponen a l’àrea creativa, però que en certa manera la paralitzen. Prendre més consciència d’aquests aspectes paral·lels ens farà desenvolupar amb més seguretat i eficàcia les nostres habilitats artístiques.