fbpx
25 maig

Bill Festival 2021 (edició digital)

Horari: 17 h
Lloc: Activitat online

Nou format. Cicle de xerrades Bill Festival 2021

El tema del Bill Festival 2021 serà el viatge i il·lustració. Davant la impossibilitat de viatjar durant la pandèmia ens desplaçarem virtualment per tot el món.
Volem oferir converses amb il·lustradors/es de diferents països perquè ens expliquin les seves experiències en el seu context particular i que ens parlin del viatge com a font d’inspiració i creació.
En la primera d’aquestes converses, ens anirem a Mèxic.

Taula rodona: ‘Pròxima parada: Mèxic’
Dijous 25 de maig de 2021 a les 17:00h

Participa

Jorge Alderete
Alias Dr. Alderete. Artista gràfic, il·lustrador, autor, dissenyador, gestor cultural, músic i de vegades fotògraf. Neix a la Patagònia, Argentina, el 1971 i viu a Mèxic des del 1998. Cofundador de la Galeria Vértigo, toca el theremin i dibuixa en viu amb Sonido Gallo Negro.
Des del 2015 és membre d’AGI (Alliance Graphique Internacionale). El seu treball ha estat publicat en diverses antologies especialitzades com Illustration Now! i Diseño Gráfico Latinoamericano (Taschen) on diuen: “Jorge Alderete és un dels artistes més emblemàtics d’Amèrica Llatina”.

Alejandro Magallanes
Va néixer en la Ciutat de Mèxic fa quaranta-nou anys. Treballa per a les àrees culturals i socials, i ha dibuixat, pintat, confeccionat i dissenyat molts altres llibres, cartells, animacions, collages, fotos, lletres i imatges. S’han publicat tres monografies de la seva feina com a dissenyador i cartellista a la Xina, Espanya i Alemanya. Des del 2004 és membre de l’Aliança Gràfica Internacional. Ha realitzat diverses exposicions a tot el món i ha rebut diversos reconeixements nacionals i internacionals.

Modera
Carmen Segovia
Nascuda a Cerdanyola el 1978. Després d’un primer període d’estudis d’escenografia i audiovisual s’especialitza en il·lustració a l’escola Llotja i Eina de Barcelona. El 2002 les seves il·lustracions són seleccionades per a la Fira de Bolonya i des de llavors no ha deixat de desenvolupar projectes de narrativa il·lustrada. En el seu treball combina les col·laboracions en premsa internacional amb la creació de llibres il·lustrats i altres projectes personals. Imparteix classes de narrativa il·lustrada a l’escola Bau.

Consulta tota la informació