fbpx
30 novembre

Bill Festival (edició digital) – Els forasters. Il·lustradors catalans en el món

Horari: 17 h
Lloc: Activitat online

Bill Festival online
Cicle de xerrades Bill Festival 2021

El tema del Bill Festival 2021 és el viatge i la il·lustració.
Volem oferir converses amb il·lustradors/es perquè ens expliquin les seves experiències en el seu context particular i que ens parlin del viatge com a font d’inspiració i creació.

Segueix l’emissió en directe a YouTube
(No cal inscripció prèvia)

Consulta tota la informació

 

Participa

Carles Ballesteros Oriol
I·lustrador. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i amb Postgrau d’Il·lustració de l’Escola Eina. El 2011 arriba a Xile, on ha fet de professor d’il·lustració a la Universidad Católica, Universidad del Pacífico, Universidad Finis Terrae i Universidad del Desarrollo. Ha col·laborat amb la revista Tretzevents i l’editorial Abadia de Montserrat. El 2014 passa a formar part de l’agència d’il·lustradors Astound dels Estats Units.

Instagram: @carles_ballesteros

Marta Altés
Autora i il·lustradora. Nacuda a Barcelona el 1982. Va estudiar disseny gràfic i il·lustració creativa a l’Escola Eina. Després de treballar durant 5 anys com a dissenyadora gràfica, va estudiar un curs especialitzat en llibres infantils a Anglaterra i ara la fa molt feliç poder dir que és il·lustradora. Viu a Londres i es passa el dia dibuixant i escrivint històries, on ha publicat 11 àlbums il·lustrats traduïts a més de 20 idiomes, i ara mateix, està treballant en el 12è.

Web: marta-altes.com
Instagram: @martaltes

Pau Masiques
Il·lustrador, gravador. Nascut a Barcelona el 1974, actualment resideix a Monterrey (Mèxic). Va estudiar a il·lustració a l’Escola Massana. Mitjançant un llenguatge contundent que transita entre el que és atàvic i el que és contemporani, les seves il·lustracions i els seus gravats es nodreixen de múltiples referències que van des del gravat popular, els còmics, l’expressionisme, l’art marginal, fins a la gràfica d’avantguarda de principis de s. XX.

Web: www.paumasiques.com
Instagram: @paumasiques

Modera

Manuel Clavero
Nascut el 1977. Il·lustrador de llibres, realitzador de còmics, ocasional dibuixant per a premsa i de vegades autor integral de la seva pròpia obra. Va viure a Argentina fins als 20 anys i, després de residir a la ciutat de Los Angeles, es va traslladar a Barcelona el 2002. A més de dedicar-se a l’ensenyament, des d’aquesta ciutat ha aportat el seu art per projectes editorials i publicacions d’Espanya, Argentina i els Estats Units. Obsessiu de les narracions il·lustrades, té publicats més de 25 llibres i espera que siguin molts més.

Instagram: @manuelclaveroarte

 

www.billfestival.cat
#billfestival

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Associació Professional d’Il·lustradors  de Catalunya
Finalitat Tractarem les seves dades per publicar els seus comentaris
Drets dels titulars D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada a info@apic.es

Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí

.