25 maig

Curs online: Com aconseguir clients potencials a través de LinkedIn

Horari: 17 a 18 h
Lloc: Curs online

Descripció
Saps que a LinkedIn pots trobar directament al teu client potencial?
Planificant una estratègia pots aconseguir clients a través d’aquesta xarxa social tan potent.
Per aconseguir-ho cal elaborar un procediment ben dissenyat, crear notorietat i generar converses amb clients potencials.
En aquest curs d’1 hora veurem com hauria de ser un perfil de LinkedIn perquè funcioni, com obtenir autoritat i interès a través d’aquesta xarxa social i, finalment, com generar converses amb potencials clients.
Requisits previs: No és necessari cap requisit previ

(Anar al formulari d’inscripció)

 

DETALLS DEL CURS

Data i horaris: Dilluns 25 de maig (17 a 18 h) 1 h

Lloc: Curs no presencial. El pots realitzar des de qualsevol lloc en què disposis d’un ordinador i de connexió a Internet ja que assistiràs a una aula virtual.

Preu
Socis/es APIC: Gratuït
Socis/es d’altres associacions federades d’il·lustradors: 5 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)
No socis/es: 10 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)

Requisits tècnics: Ordinador amb connexió a internet.

Idioma: El curs es realitzarà en castellà

Professora
Emma Llensa Fita, llicenciada en Filosofia (UdG) i Postgrau en Màrqueting estratègic i de producte (IEBS). L’any 2009 va fundar la revista Carpaccio Magazine per promocionar fotògrafs i il·lustradors emergents. L’any 2010 va fundar l’editorial Atem Books dedicada a publicar fanzins de luxe d’il·lustradors i fotògrafs emergents amb distribució internacional i participació en fires d’arreu del món. L’any 2011 va fundar Ubicuo Studio, empresa dedicada a la creació i desenvolupament d’apps culturals vinculades al món de la il·lustració, la poesia i la fotografia (Conrad Roset, the App; app de Ricardo Cavolo, app del Teatre Lliure, videojoc del grup de música La Pegatina, etc). Es dedica a la consultoria i a la formació en màrqueting digital. Actualment col·labora amb la Universitat Pompeu Fabra, BAU, Escola d’Art d’Olot, Escola d’Art La Industrial i altres escoles i institucions d’arreu de l’estat espanyol.

Com funcionen els nostres cursos online?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb el teu ordinador, podràs seguir la classe de forma virtual.
Per tenir accés al curs t’enviarem un enllaç de la plataforma Zoom perquè accedeixis a l’aula de forma senzilla.
Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil.

(Vull inscriure’m)