15 març

Curs online: Com enviar emails per aconseguir clients. L’email i les xarxes socials com a potencials bases de dades

Horari: 10 a 13 h
Lloc: Curs online

Com i on trobar clients? Com adreçar-se en un primer missatge?
Tècniques per trobar i gestionar contactes professionals de la manera més eficient.

 

Descripció
Un dels mètodes tradicionals per aconseguir clients tant si estàs començant com si fa temps essent freelance és el de l’enviament d’e-mails i contactes en fred a empreses i persones que no et coneixen de res. Aquest tipus d’estratègia és força feixuga i tot sovint desmotivadora, ja que el % de resultats és molt baix.

En aquest curs aprendràs a investigar els teus contactes de manera que t’asseguris de debò que estàs enviant l’e-mail o contactant amb la persona correcta, aprendràs a gestionar la teva base de dades de possibles clients, aprendràs a escriure els e-mails seguint fórmules que funcionen i a fer un seguiment d’aquests e-mails i contactes de manera que en puguis treure el màxim rendiment.

Requisits previs: No és necessari cap requisit previ

Temari

1. Com investigar el meu possible client?
– Investigació de mercat
– Facebook Audience Insights
– LinkedIn: la millor eina

2. Com organitzar la meva base de dades de possibles clients?
– Programes específics
– Excel
– Quina informació guardar?

3. Fórmules per escriure els e-mails perquè funcionin
– Quatre fórmules diferents i efectives
– Quin assumpte posar?
– Com ha de ser la meva web per aprofitar al màxim els e-mails enviats?

4. Eines d’e-mail màrqueeting. Monitoratge dels e-mails.
– Consells de seguiment dels e-mails enviats.
– Consells de seguiment dels possibles clients.

5. Aspectes legals

(Anar al formulari d’inscripció)

 

DETALLS DEL CURS

Data i horaris: Divendres 15 març (10-13 h) 3 h

Lloc
Curs no presencial. El pots realitzar des de qualsevol lloc en què disposis d’un ordinador i de connexió a Internetn ja que assistiràs a una aula virtual.

Preu
Socis APIC: 22 euros (Es passarà la quota per l’entitat bancària del soci/a)
Socis d’altres associacions federades d’il•lustradors: 22 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)
No socis: 33 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)

Requisits tècnics: Ordinador amb connexió a internet i plugin Flash Player instal•lat (és gratuït). El curs no podrà realitzar-se des d’un dispositiu mòbil (smart-phone, tablet, etc).

Idioma: El curs es realitzarà en castellà

Professora
Emma Llensa Fita, llicenciada en Filosofia (UdG) i Postgrau en Màrqueting estratègic i de producte (IEBS). L’any 2009 va fundar la revista Carpaccio Magazine per promocionar fotògrafs i il•lustradors emergents. L’any 2010 va fundar l’editorial Atem Books dedicada a publicar fanzins de luxe d’il•lustradors i fotògrafs emergents amb distribució internacional i participació en fires d’arreu del món. L’any 2011 va fundar Ubicuo Studio, empresa dedicada a la creació i desenvolupament d’apps culturals vinculades al món de la il•lustració, la poesia i la fotografia (Conrad Roset, the App; app de Ricardo Cavolo, app del Teatre Lliure, videojoc del grup de música La Pegatina, etc). Es dedica a la consultoria i a la formació en màrqueeting digital. Actualment col•labora amb la Universitat Pompeu Fabra, BAU, Escola d’Art d’Olot, Escola d’Art La Industrial i altres escoles i institucions d’arreu de l’estat espanyol.

Com funcionen els nostres cursos online?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb el teu ordinador, podràs seguir la classe de forma virtual.

Per tenir accés al curs et donarem 48 h abans un link perquè accedeixis a l´aula de forma senzilla. Pots fer preguntes al final de la classe al xat que hi haurà. També podràs enviar els teus dubtes a la professora al seu correu electrònic.

(Vull inscriure’m)

En cas de no haver un mínim de places confirmades, l’APIC es reserva el dret de cancel•lar el curs
No s’acceptarà la devolució de l’import del curs pagat abans de 48h de l’inici del curs sense una causa justificada.