fbpx
01 juny

Curs online : Millora el teu posicionament a Google i l’experiència d’usuari/a del teu lloc web

Horari: 10 a 13 h
Lloc: Curs online

Descripció
Apareix la teva web als cercadors? Estar ben posicionats en els cercadors és fonamental per donar a conèixer la teva empresa i perquè els usuaris puguin trobar la teva web.
En aquest curs t’ensenyarem les tècniques de posicionament natural o SEO per aparèixer en els primers resultats a Google així com la importància de l’experiència d’usuari/a en el SEO actual, quins elements la conformen i alguns trucs i consells per a millorar-la en el teu lloc web. Un dels factors més importants de l’experiència d’usuari/a és la usabilitat, i volem explicar-te quins són els seus principis bàsics i com pots aplicar-la al teu lloc web.

Requisits previs: No és necessari cap requisit previ.

Temari
1. Idees inicials clau sobre SEO
2. Definició de posicionament natural
3. Indexació de la nostra web a Google
4. Com cercar les paraules clau del teu projecte
5. Tècniques de posicionament natural
6. La importància de l’experiència d’usuari/a per al SEO actual
7. Com millorar l’experiència d’usuari/a del teu lloc web (mètriques, trucs i consells)
8. Principis generals d’usabilitat i com aplicar-los

(Anar al formulari d’inscripció)

DETALLS DEL CURS

Data i horaris: Dimarts 1 de juny (10 a 13 h) 3 h.

Lloc
Curs no presencial. El pots realitzar des de qualsevol lloc en què disposis d’un ordinador i de connexió a Internet, ja que assistiràs a una aula virtual.

Preu
Socis/es APIC: 10 euros
Socis/es d’altres associacions federades d’il·lustradors: 15 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)
No socis/es: 33 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)

Requisits tècnics: Ordinador amb connexió a internet.

Idioma: El curs es realitzarà en castellà.

Professora
Alejandra Ferrer és professora de màrqueting i creació web. Està al capdavant de Magma3interactiva des del 2006, una microempresa dedicada al desenvolupament web i a la formació en noves tecnologies en les àrees de disseny, multimèdia, creació web, Internet i empresa, màrqueting. Treballa per a Barcelona Activa des de l’any 1998. Ha impartit formació presencial i virtual a universitats, col·legis professionals, diversos departaments de la Generalitat de Catalunya, entitats municipals i consorcis, així com a empreses del sector de la comunicació (modalitat in company).

Com funcionen els nostres cursos online?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb el teu ordinador, podràs seguir la classe de forma virtual.
Per tenir accés al curs t’enviarem un enllaç de la plataforma Zoom perquè accedeixis a l’aula de forma senzilla. Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil.

(VULL INSCRIURE’M)