fbpx

El primer #APICconvida amb Xavi Ramiro
Autor:  |  Publicat el  | 

Fa dues setmanes vam convidar a l’il·lustrador Xavi Ramiro a “ocupar” el nostre instagram. Aquesta flagrant ocupació, totalment pactada, consistia a deixar-li les claus d’accés del nostre compte d’instagram i que durant tot el dia en Xavi ens expliqués com és el dia a dia d’un il·lustrador. A aquest experiment l’hem anomenat #APICconvida i volem que tots i totes les guanyadores dels premis Junceda 2016 puguin compartir la seva experiència professional amb tots els nostres seguidors/es. Pensem que és un intercanvi de coneixement que aporta un contingut molt especial a les nostres xarxes.

Us deixem un resum de l’#APICconvida amb Xavi Ramiro:

Vam tenir la immensa sort que el Xavi fos molt generós, s’oferís a explicar-nos un munt de coses i triés un dia on la seva agenda estava plena d’activitats: llevar-se aviat per avançar feina, anar a un congrés de videojocs: el #bcnGamesWorld on ell presentava un nou projecte (el videojoc JankenCards). Com a sorpresa molt engrescadora ens va presentar el seu canal de Youtube, 15deJoc, on ell i el seu amic Jaime parlen de videojocs i hi juguen durant 15 minuts, ja siguin jocs nous o jocs molt molt “viejunos”.

Des de l’APIC agraïm immensament al Xavi per haver-se sumat al repte #APICconvida!

I estigueu atents i atentes perquè el proper APICconvida és…. Javi Royo!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Associació Professional d’Il·lustradors  de Catalunya
Finalitat Tractarem les seves dades per publicar els seus comentaris
Drets dels titulars D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada a info@apic.es

Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí

.