fbpx

Bill Festival 2020
Autor:  |  Publicat el  | 

24 i 25 de novembre – edició digital

Un any més, arriba el Bill Festival la vostra trobada anual amb la il·lustració.

Com il.lustradores i il.lustradors formem part d’allò que entenem per comunicació visual; una disciplina capaç de millorar les condicions de vida de les persones; conscienciar, informar i divulgar sobre problemes urgents de la societat des del plantejament de solucions innovadores, creatives i contemporànies capaces d’incidir en l’imaginari col·lectiu d’un marc espai temporal concret.

Així, l’il·lustrador/a té la possibilitat d’esdevenir un important agent de canvi posant les seves idees i pràctiques creatives al servei de les persones i el planeta.

Per aquest motiu en aquesta edició reflexionarem al voltant de la mirada que exerceix la il·lustració en el canvi social a través de 3 temes claus: gènere, sostenibilitat i migracions,

La contribució de la il·lustració és bàsica per a generar un diàleg amb el públic. El programa de conferències i taules rodones pretén, amb veu i imatges, posar en relleu de la mà dels autors i autores com s’afronten els encàrrecs en relació amb la temàtica proposada.

No us ho perdeu !!

Podeu consultar el programa a: http://billfestival.cat/programa/
Trobareu més informació a: http://billfestival.cat/

2 comentaris a “Bill Festival 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Associació Professional d’Il·lustradors  de Catalunya
Finalitat Tractarem les seves dades per publicar els seus comentaris
Drets dels titulars D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada a info@apic.es

Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí

.