fbpx

Campanya Estatut de l’artista
Autor:  |  Publicat el  | 

#ESTATUTODELARTISTAYA és una campanya impulsada per l’AGPI (Associació gallega de professionals de la il·lustració) i amb l’ajut de la plataforma SOS SECTOR GRÁFICO, dirigida a creadors i creadores del sector cultural.

Aquest sector està pendent de la legislació de les conclusions i propostes de mesures de l’informe de l’Estatut de l’Artista, l’Autor/Creador i el Treballador de la Cultura, una proposta de regulació de lleis transversals per al desenvolupament de totes les professions culturals que minimitzaria els greus problemes que pateixen les persones que treballen a la indústria cultural.

Necessitem enfortir-nos, visibilitzar i unir-nos amb l’objectiu comú de la implementació de les mesures de l’Estatut de l’Artista. Et sumes?

La Campanya

Es tractaria de compartir a les xarxes i altres canals, a partir del dilluns 29 de juny, una sèrie de cartells en què s’explica, de forma molt sintètica i directa, els principals punts d’aquest estatut, usant el hashtag #ESTATUTODELARTISTAYA o bé la versió en català #ESTATUTDELARTISTAJA.

(Aquí trobaràs tot el material de la campanya)

Es proposa cada dia anar pujant un cartell dels divuit. Però si vols, pots pujar diversos en un dia. També es pot publicar la campanya total o parcialment focalitzant sobre uns punts determinats i eliminant altres, segons el teu criteri.
També s’ha elaborat una mena de descripció breu sobre la campanya, el seu contingut i la seva raó de ser, que es farà servir com a base de la nota de premsa i s’ha posat un altre document word amb els punts de la campanya més desenvolupats.

(Més informació)