fbpx

Convocatòria exposició al Bill Festival
Autor:  |  Publicat el  | 

img_0050

Recordeu les Jornades d’il·lustració de l’APIC? Doncs aquest any R-E-P-E-T-I-M però amb un lleuger canvi, no sabem si influenciats per les pelis de westerns o pel Tarantino, aquest any les Jornades tenen un altre nom!! Us presentem la primera edició del BILL FESTIVAL (Barcelona Il·lustració) que tindrà lloc el dissabte 5 de novembre a l’Hangar. Us agrada

Per celebrar-ho us convoquem a participar a una expo efímera que s’inaugurarà el dia del festival. Sota el títol de “La il·lustració com a eina de transformació social”.

 

Us deixem les bases aquí:

L’expo, que només durarà un dia i serà d’obra reproduïda, la comissaria la Natàlia Zaratiegui. Convocatòria Exposició: “La il·lustració com a eina de transformació social”.
La mostra pretén recollir alguns exemples de com la il·lustració funciona com a eina potent de comunicació dins del teixit social, bé sigui com a forma de reivindicació individual o donant veu a col·lectius i situacions diverses.

¿Qui pot participar?
La convocatòria està dirigida a qualsevol il·lustrador professional o estudiant.

Obra que pots presentar:

Il·lustracions relacionades amb temes de caràcter social, com ara els projectes solidaris, el gènere, els col·lectius marginals, moviments polítics, iniciatives ciutadanes, agrupacions en defensa dels drets fonamentals, etc… Obra original, publicada o no, de caràcter individual o formant part d’un projecte més ampli i/o col·lectiu. Obra impresa o aplicada a diferents suports incloent la il·lustració mural documentada amb fotografies.

Com presentar les imatges:
Enviar per via telemàtica a l’adreça de correu billfestival@gmail.com

Mesures:
imatges de 1500 píxels pel costat més llarg, RGB i format JPG.

Informació addicional:
Indica el format original de l’obra, mesures i/o resolució, així com una descripció del projecte i tota la informació addicional que consideris adequada.

Data límit d’enviament de les imatges: diumenge 9 d’octubre 2016

Notificació als seleccionats:
Els seleccionats seran notificats quinze dies abans de l’exposició per enviar-nos l’obra en alta resolució o format digital.

T’animem a participar-hi!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Associació Professional d’Il·lustradors  de Catalunya
Finalitat Tractarem les seves dades per publicar els seus comentaris
Drets dels titulars D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada a info@apic.es

Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí

.