Dona d’aigua III de Sonia Alins, finalista als EWAAC 2017, s’exhibeix a Londres
Autor:  |  Publicat el  | 

Sonia Alins és una de les artistes finalistes en el concurs internacional d’art contemporani East West Art Award Competition 2017, que s’organitza anualment des de Londres.

La artista catalana Sonia Alins ha sigut seleccionada com a finalista en els EWAAC 2017 dintre de la categoria Contemporary-II per la seva obra na d’aigua III, que pertany a la seva popular sèrie Dones d’aigua.

El concurs East West Arts Award Competition (EWAAC) ofereix als artistes l’oportunitat de mostrar i promocionar les seves obres arreu del món, així com de facilitar l’intercanvi entre artistes i col·leccionistes d’art a través dels seus esdeveniments.

EWAAC és una competència internacional de caràcter anual, que aquest any culmina amb una exhibició de tots els finalistas a la prestigiosa galeria d’art La Galleria Pall Mall, situada al centre de Londres.

Les obres finalistes dels EWAAC s’exhibiran del dimarts 24, fins al al dissabte 28, i obriran de dimarts a divendres de 11:00 a 18:00 i dissabte de 11:00 a 12:00.

Water Women series

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Associació Professional d’Il·lustradors  de Catalunya
Finalitat Tractarem les seves dades per publicar els seus comentaris
Drets dels titulars D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada a info@apic.es

Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí

.