fbpx

Ebook: Channel la perrita marrón
Autor:  |  Publicat el  | 

 

Em fa molta il·lusió presentar aquest nou llibre que he il·lustrat ple de bones intencions vers als animals. Un llibre en format digital (ebook), escrit per María Elena Vargas i dirigit a nens, on es narra la historia de la gosseta Channel, una historia totalment real.
La pròpia autora va trobar a Channel al carrer després que quedés ferida i abandonada. Un cotxe li havia donat un cop i el conductor o conductora mai va parar a ajudar-la. Maria Elena venia conduint just darrere i la va recollir.
Amb aquest llibre l’autora vol compartir la bonica història de Channel, una gosseta molt dolça que ha canviat la seva vida per sempre.
Maria Elena diu: “Sóc millor persona gràcies a l’amor, afecte i companyia que ella m’ofereix. M’agradaria que tothom pogués experimentar l’afecte i la companyia que un animal domèstic pot oferir.
Aquest ebook de “Channel la perrita marrón” el pots trobar en versió Kindle a Amazon, i està publicat en anglès i en espanyol. Aquí tens l’enllaç:
https://www.amazon.es/s/ref=dp_byline_sr_ebooks_1?ie=UTF8&field-author=Maria+Elena+Vargas&search-alias=digital-text&text=Maria+Elena+Vargas&sort=relevancerank

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Associació Professional d’Il·lustradors  de Catalunya
Finalitat Tractarem les seves dades per publicar els seus comentaris
Drets dels titulars D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada a info@apic.es

Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí

.