A partir del pròxim 8 de març, volem dones il·lustradores visibles!
Author:  |  Published at  | 

Després de rebre la proposta d’una sòcia, des de l’APIC vam començar a pensar sobre com es podria visibilitzar el treball de les dones il·lustradores.

Seguint l’exemple del hashtag anglès #visiblewomen volem proposar a totes les il·lustradores a fer servir a partir d’ara a les xarxes socials el hashtag #donesvisibles.

Volem que aquesta campanya tingui continuïtat en el temps i que serveixi per fomentar el treball individual i les reivindicacions del col·lectiu de les dones il·lustradores amb publicacions diàries a les xarxes de i campanyes que es vagin proposant al llarg de l’any.

 

Primera acció: 8 de març

Volem convocar-te a participiar en la campanya que engegarem des de l’APIC amb el hashtag #donesvisibles. És la nostra petita aportació a la vaga del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, per visibilitzar-se com a dones i també com a il·lustradores.

Què volem?
Omplir la xarxa d’il·lustracions reivindicatives per unir forces i celebrar el Dia de la Dona i la vaga feminista.

Com ho volem fer?
Amb les teves il·lustracions!! Ens agradaria que pugessis una il·lustració relacionada amb el tema a partir del 26 de febrer (10 dies abans de la vaga) al teu Facebook, Twitter i/o Instagram per anar escalfant motors fins al 8M, fent servir el hashtag #donesvisibles per recopilar totes les il·lustracions.

 

…i els homes?
Aquesta primera acció, i tota la campanya en general, està adreçada sobretot a les dones il·lustradores per visibilitzar la seva feina i la seva lluita, però per descomptat que els homes il·lustradors també esteu convidats a usar el hashtag #donesvisibles per donar a conèixer el treball d’il·lustradores que penseu que cal difondre.

Esperem amb ganes el bombardeig feminista de #donesvisibles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Associació Professional d’Il·lustradors  de Catalunya
Finalitat Tractarem les seves dades per publicar els seus comentaris
Drets dels titulars D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada a info@apic.es

Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí

.