16 October

Curs online: Vols trobar nous nínxols de mercat? Obre noves oportunitats al teu treball en la il·lustració

Hours: 10 h a 13 h
Place: Curs online

T’has plantejat canviar de tipus de clients i tipus d’encàrrecs i no saps com fer-ho? Potser et vindria de gust treballar en diferents sectors però penses que t’han etiquetat i que ja no pots canviar.
En aquest curs veurem quin plantejament i quines accions s’han d’emprendre a l’hora de canviar de nínxol de mercat.

15 September

Curs online: Com negociar amb habilitat els meus encàrrecs. Eines i recursos per obtenir millors beneficis

Hours: 16:00 h a 18:30 h
Place: Curs online

Els coneixements relacionats amb la negociació són importants per a totes aquelles persones que vulguin tenir un desenvolupament professional estable. El procés creatiu acaba en una relació Client – Proveïdor marcada per uns pactes en els quals les dues parts tenen quelcom a pactar perquè la relació arribi a bon port.

22 July

Curs online: Eines per emprendre amb èxit en la il·lustració. Aspectes jurídics, fiscals, laborals i professionals per a creadors/es

Hours: 10 a 13 h
Place: Curs online

Començar en el món de la il·lustració és molt més que dominar les tècniques pròpies de la narració gràfica. Els contractes, les factures, el paperam amb l’administració, la cerca de clients, són algunes de les preocupacions que sorgeixen a l’inici de l’activitat professional.
Aquesta formació va adreçada a conèixer tots aquests aspectes de la professió que no corresponen a l’àrea creativa però que en certa manera la paralitzen. Prendre més consciència d’aquests aspectes paral·lels ens farà desenvolupar amb més seguretat i eficàcia les nostres habilitats artístiques.

16 July

Curs online: La importància de les Stories d’Instagram. Eines i trucs per crear una estratègia comunicativa

Hours: 10 a 12:30 h
Place: Curs online

Les Stories són imprescindibles en la nostra estratègia a Instagram. Són claus per a crear comunitat i fidelitzar clientela. En aquesta formació donarem les eines per crear una estratègia comunicativa per les Stories. Veurem quins continguts publicar i com adaptar-los a la situació que estem vivint. Donarem trucs per crear Stories atractives, aprendrem totes les possibilitats creatives que ens ofereix l’eina i descobrirem com les stories ens poden ajudar a crear vincles amb el nostre públic i fidelitzar-lo.

07 July

Monogràfic: Què em falta saber del sector del Licensing?

Hours: 18:00 h
Place: Xerrada online

Hola! Som la Catalina Estrada (il·lustradora), en David Recasens (Director de Licensing a Edebé Licensing) i la Lara Costafreda (il·lustradora). Hem preparat una trobada online per parlar sobre el Licensing. Volem que aquest sigui un espai de trobada per explicar-te les coses que sabem, perquè tu ens diguis les que saps i conversar entre tothom.

02 July

Curs online: Millora el teu posicionament a Google i l’experiència d’usuari/a del teu lloc web

Hours: 10 a 13 h
Place: Curs online

Apareix la teva web als cercadors? Estar ben posicionats en els cercadors és fonamental per donar a conèixer la teva empresa i perquè els usuaris puguin trobar la teva web. Coneix les tècniques de posicionament natural o SEO per aparèixer en els primers resultats a Google. Coneix la importància de l’experiència d’usuari/a en el SEO actual, quins elements la conformen i alguns trucs i consells per a millorar-la en el teu lloc web. Un dels factors més importants de l’experiència d’usuari/a és la usabilitat, i volem explicar-te quins són els seus principis bàsics i com pots aplicar-la al teu lloc web.