fbpx
21 October

Exposició efímera ‘La il·lustració i el risc’. Bill Festival 2017

Hours: 11-20h
Place: Centre Cívic Urgell

El Bill Festival ja té nova data, el 21 d’octubre. Degut a l’èxit de la passada edició, convocarem novament la mostra efímera sobre il·lustració. Aquest any el tema és…’La il·lustració i el risc’. T’animes a participar-hi?
La mostra pretén mostrar projectes d’il·lustració que tinguin un caràcter arriscat, bé sigui per tècnica, temàtica, contingut, metodologia o aplicació.

Qui pot participar
La convocatòria es d’àmbit internacional i està dirigida a qualsevol il·lustrador professional o estudiant.

Obra que pots presentar
Il·lustracions i/o projectes d’il·lustració arriscats bé sigui per tècnica, temàtica, contingut, metodologia o aplicació. Il·lustracions i projectes on l’aplicació de la il·lustració sigui no convencional, projectes que surtin dels mètodes tradicionals d’edició, reproducció i aplicació. Il·lustracions que suposin un risc en qualsevol àmbit, sigui comercial, social o personal.
Obra original, publicada o no, de caràcter individual o formant part de un projecte més ampli i/o col·lectiu.
Obra impresa o aplicada a diferents suports incloent la il·lustració mural documentada con fotografies.

Com presentar las imatges
Por via telemàtica a l’adreça de correu billfestival@gmail.com fins el dilluns 2 d’octubre de 2017. (Ampliació del termini)!
Mides: imatges de 1500 píxels por el costat més llarg, RGB i format JPG.
Informació addicional: Indica el formato original de l’obra, mides i/o resolució, així com una descripció del projecte y tota la informació addicional que consideris adequada.

Notificació als seleccionats
Els seleccionats seran notificats 15 dies abans de l’exposició para enviar-nos l’obra en alta resolució o format original.