Daniel Roig

Daniel Roig

Illustrator trained at Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona and Escola Massana Centre d'Art i Disseny. University Degree in Biology at Universitat Autònoma de Barcelona. Specialized in science illustration and naturalistic drawing, using a wide range of digital and traditional techniques, but what he really enjoys is drawing dinosaurs.
Share

Els lleons africans (Panthera leo) depreden a la megafauna de la sabana, principalment nyus (Connochaetes taurinus), zebres (Equus quagga), facoquers (Phocochoerus africanus) i búfals (Syncerus caffer). En certs casos, també s’atreveixen amb girafes (Giraffa camelopardalis) o fins i tot elefants joves (Loxodonta africana).

Els lleons són els únics felins que caçen formant un grup coordinat. Quan la seva presa és un animal molt més gros que ells, com ara un búfal, l’esbart de lleons ha de recórrer a la seva superioritat numèrica, cooperant entre ells per aïllar del ramat al membre més feble. Però el resultat d’aquesta confrontació encara és incert, doncs aquestes grans banyes també podrien matar fàcilment a un lleó adult.

Aconseguir tombar-lo requereix grans quantitats de força i coordinació.

Others illustrations Veure totes les il·lustracions