fbpx
Elisa Ancori

Elisa Ancori

Visual artist and illustrator from Barcelona.
I produce personal work and work as an illustrator making covers of novels and illustrated books for a youth and adult audience.
Author of the book Mother Moon (Lunwerg), Metamorfish after the reefs (mtm editores) and co-author of The Flooded Earth (Barlin books), and The Fables of Fedro (Arola Editors).
I have also collaborated in different advertising and fashion projects making drawings for product packaging and for promotional videos.

customers
RBA Editorial, Editorial Salvat, Barlin Libros, Oscura Editorial, Estudio Morillas, Editorial Planeta, Copilotos Agency, Antonio Banderas Fragances, Carolina Herrera Fragances, Algar editorial, Diego Ojeda, Muevetulengua Editorial, Montana Colores & Enrotlla't, Viña Pomal, TV3, Conrad Roset & Codorniu, Alfaguara editorial, Seix Barral editorial, MTM Editores, Bromera editorial, Rayo verde editorial, Xeremier Francolí & Arola Editors, La Fábrica de sombreros, Inditex textile suppliers.
Share

Penjada al cel, la lluna ha exercit una enorme fascinació entre els éssers humans, que l’han venerat en cultures de llarg a llarg del planeta: així, en la mitologia mexicana destaca Meztli, deessa de la lluna i de les dones, i a l’antiga civilització egípcia rendien culte a Tot, representat com un babuí que porta un disc lunar sobre el cap. Creences a part, la lluna deixa sentir el seu poder a la natura, influint per exemple en la pujada de les marees i en el cicle reproductiu del corall. L’astre va ser també l’objecte més cobejat de la carrera espacial entre la Unió Soviètica i els Estats Units, carrera que van coronar aquests amb l’allunatge de juliol de 1969. Tot això i molt més ens ho explica amb imatges i paraules la insuperable Elisa Ancori, propietària d´un llenguatge artístic singular, només comparable en poesia i misteri a la nostra Mare Lluna, ventre d´històries.

Un viatge il·lustrat per descobrir la relació de la lluna amb l’ésser humà i la natura.

Autora: Elisa Ancori
Editorial: Lunwerg Editors
Any: 2019
Mides: 22 x 29 x 2 cm
Pàgines: 180

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Més información a www.elisaancori.com

Others illustrations Veure totes les il·lustracions