Daniel Roig

Daniel Roig

Illustrator trained at Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona and Escola Massana Centre d'Art i Disseny. University Degree in Biology at Universitat Autònoma de Barcelona. Specialized in science illustration and naturalistic drawing, using a wide range of digital and traditional techniques, but what he really enjoys is drawing dinosaurs.
Share

Estudi anatòmic del petit tauró Scyliorhinus canicula (Linnaeus 1758) [Català: Gat, Castellano: Pintarroja, Galego: Melgatxo, Euskera: Katuarrain, Anglès: Lesser spotted dogfish].

A dalt de tot, Adult de perfil, ou i aleví a escala. A l’esquerra, detall del crani (vista perfil, inferior i superior) i del morro (vista inferior) mostrant les ampolles de Lorenzini i les vàlvules nasals que s’extenen fins arribar a la boca (caràcter taxonòmic característic d’aquesta espècie). Al mig, quatre fases del desenvolupament embrionari desde la posta fins a l’eclosió. A la dreta, detall de les aletes pelvianes (vista inferior) de la femella i del mascle, on s’observen els pterigòpodes.

Others illustrations Veure totes les il·lustracions