fbpx

Línies d’ajuts en l’àmbit de les arts del Departament de Cultura
Author:  |  Published at  | 

S’acaba de publicar al DOGC la convocatòria en l’àmbit de les arts, per a la concessió de beques, en règim de concurrència competitiva, per a la recerca i la innovació en els àmbits de les arts visuals, dels nous sectors creatius, de les arts escèniques, de la música i del pensament per a l’any 2020.
Com en aquest document no s’especificava si les persones professionals de la il·lustració s’hi podrien presentar, ho vam consultar a l’organisme del departament de cultura corresponent i ens van respondre això:
S’entén que una persona professional de la il·lustració que tingui un projecte de recerca i d’investigació que representi una aportació de continguts i conceptualització dels llenguatges en els àmbits de les arts visuals s’hi pot presentar. Cal que el projecte representi una aportació significativa de continguts en el context artístic i es valora la singularitat, la innovació i la qualitat.
Cal tenir en compte que el suport és per a la conceptualització, la creació i el desenvolupament del projecte artístic previ a la producció.
Us adjuntem el document de les bases específiques i de la convocatòria. El termini de sol·licitud és del 12 de maig de 2020 fins al 27 del mateix mes.

(Consulta les bases)
(Consulta la convocatòria)