fbpx

Premi Maria Rius 2020
Author:  |  Published at  | 

El Premi Maria Rius 2020, organitzat per les llibreries Laie i La Caixa d’Eines, ha atorgat el guardó de la seva tercera convocatòria a l’il·lustrador i soci de l’APIC Arnal Ballester. En la categoria d’honor, a títol pòstum, el jurat ha premiat a la il·lustradora Carme Peris, qui també va ser sòcia de l’APIC.

El jurat ha destacat el constant compromís de l’Arnal Ballester per a la dignificació de la professió, ja sigui en la tasca docent i en l’associativa i per la repercussió nacional i internacional de la seva obra, que l’ha fet mereixedor de diversos i prestigiosos premis i reconeixements nacionals i internacionals.

Per altra banda, com a reconeixement al seu llarg i intens compromís en l’àmbit de la il·lustració per a infants i per la seva generosa dedicació al món del llibre infantil en català, el jurat ha premiat en la seva categoria d’honor, a títol pòstum, a la il·lustradora Carme Peris. Ha recollit el premi en representació la seva filla, Roser Bausà Peris.

El Premi Maria Rius va néixer l’any 2018 impulsat per les llibreries La Caixa d’Eines i Laie amb l’objectiu de ressaltar la trajectòria d’una il·lustradora o d’un il·lustrador que sigui un referent i que hagi apropat la lectura als més petits.

(Més informació)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Associació Professional d’Il·lustradors  de Catalunya
Finalitat Tractarem les seves dades per publicar els seus comentaris
Drets dels titulars D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada a info@apic.es

Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí

.