fbpx

Pròximes subvencions Departament de Cultura
Author:  |  Published at  | 

Subvencions per a la producció d’obres audiovisuals d’animació

Objecte dels ajuts:
a) Sèries d’animació destinades a ser emeses per televisió, amb una clara voluntat innovadora, adreçades als mercats nacionals i internacionals.
b) Llargmetratges cinematogràfics d’animació que emprin i posin en relleu els valors artístics i tècnics del país i la diversitat de la cinematografia catalana.

Termini per sol·licitar l’ajut: del 25 de maig al 16 de juny de 2020

Aquests ajuts són de tramitació telemàtica obligatòria. Cal que eviteu navegar amb Internet Explorer versió 8 o inferior. (Consulta les condicions tècniques per fer el tràmit en línia)

A qui va dirigit?
Empreses de producció audiovisual independents, incloses les agrupacions d’interès econòmic (AIE), que estiguin inscrites en el Registre d’empreses audiovisuals de Catalunya o en el Registre administratiu d’empreses cinematogràfiques i audiovisuals gestionat per l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) o les d’un estat membre de la Unió Europea o associat a l’Espai Econòmic Europeu, i amb establiment operatiu a l’Estat espanyol.

(Més informació i sol·licitud)

 

Subvencions per compensar les pèrdues per anul·lació d’espectacles i activitats culturals durant el període d’estat d’alarma amb motiu de la COVID 19

Subvencions del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per contribuir econòmicament a compensar la reducció d’ingressos corresponents als espectacles i activitats culturals cancel·lades durant el període d’estat d’alarma declarat mitjançant el Reial decret 463/2020, de 14 de març, per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Aquesta línia d’ajuts és incompatible amb altres subvencions extraordinàries, sigui quina sigui la finalitat, de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural o l’Institut Català de les Empreses Culturals convocades amb motiu de la crisi provocada per l’estat d’alarma de la COVID-19.

Termini de presentació de sol·licituds: del 25 de maig al 30 d’octubre de 2020.

A qui va dirigit?
a. Persones físiques empresàries o societats civils i mercantils que realitzen activitats culturals remunerades.
b. Entitats sense ànim de lucre que organitzen activitats culturals de pagament.

(Més informació i sol·licitud)

 

Ajuts de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural

Subvencions del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per a despeses estructurals d’entitats afectades pel cessament de l’activitat cultural a causa de l’estat d’alarma amb motiu de la COVID-19

Termini de presentació de sol·licituds: del 25 de maig al 30 d’octubre de 2020

A qui va dirigit?
Poden optar a aquestes subvencions les associacions i altres entitats privades sense finalitat de lucre i les federacions d’entitats privades sense ànim de lucre.

(Més informació i sol·licitud)