22 julio

Curs online: Eines per emprendre amb èxit en la il·lustració. Aspectes jurídics, fiscals, laborals i professionals per a creadors/es

Horario: 10 a 13 h
Lugar: Curs online

Començar en el món de la il·lustració és molt més que dominar les tècniques pròpies de la narració gràfica. Els contractes, les factures, el paperam amb l’administració, la cerca de clients, són algunes de les preocupacions que sorgeixen a l’inici de l’activitat professional.
Aquesta formació va adreçada a conèixer tots aquests aspectes de la professió que no corresponen a l’àrea creativa però que en certa manera la paralitzen. Prendre més consciència d’aquests aspectes paral·lels ens farà desenvolupar amb més seguretat i eficàcia les nostres habilitats artístiques.

16 julio

Curs online: La importància de les Stories d’Instagram. Eines i trucs per crear una estratègia comunicativa

Horario: 10 a 12:30 h
Lugar: Curs online

Les Stories són imprescindibles en la nostra estratègia a Instagram. Són claus per a crear comunitat i fidelitzar clientela. En aquesta formació donarem les eines per crear una estratègia comunicativa per les Stories. Veurem quins continguts publicar i com adaptar-los a la situació que estem vivint. Donarem trucs per crear Stories atractives, aprendrem totes les possibilitats creatives que ens ofereix l’eina i descobrirem com les stories ens poden ajudar a crear vincles amb el nostre públic i fidelitzar-lo.

07 julio

Monogràfic: Què em falta saber del sector del Licensing?

Horario: 18:00 h
Lugar: Xerrada online

Hola! Som la Catalina Estrada (il·lustradora), en David Recasens (Director de Licensing a Edebé Licensing) i la Lara Costafreda (il·lustradora). Hem preparat una trobada online per parlar sobre el Licensing. Volem que aquest sigui un espai de trobada per explicar-te les coses que sabem, perquè tu ens diguis les que saps i conversar entre tothom.

02 julio

Curs online: Millora el teu posicionament a Google i l’experiència d’usuari/a del teu lloc web

Horario: 10 a 13 h
Lugar: Curs online

Apareix la teva web als cercadors? Estar ben posicionats en els cercadors és fonamental per donar a conèixer la teva empresa i perquè els usuaris puguin trobar la teva web. Coneix les tècniques de posicionament natural o SEO per aparèixer en els primers resultats a Google. Coneix la importància de l’experiència d’usuari/a en el SEO actual, quins elements la conformen i alguns trucs i consells per a millorar-la en el teu lloc web. Un dels factors més importants de l’experiència d’usuari/a és la usabilitat, i volem explicar-te quins són els seus principis bàsics i com pots aplicar-la al teu lloc web.

25 mayo

Curs online: Com aconseguir clients potencials a través de LinkedIn

Horario: 17 a 18 h
Lugar: Curs online

Saps que a LinkedIn pots trobar directament al teu client potencial?
Planificant una estratègia pots aconseguir clients a través d’aquesta xarxa social tan potent.
Per aconseguir-ho cal elaborar un procediment ben dissenyat, crear notorietat i generar converses amb clients potencials.
En aquest curs d’1 hora veurem com hauria de ser un perfil de LinkedIn perquè funcioni, com obtenir autoritat i interès a través d’aquesta xarxa social i, finalment, com generar converses amb potencials clients.
Requisits previs: No és necessari cap requisit previ

11 mayo

Monogràfic: Què em falta saber del sector de la publicitat?

Horario: 18:00 h
Lugar: Activitat online

Els socis i sòcies de l’APIC Coaner Codina, l’Iván Bravo, la Nirvana Jiménez i l’Olga Capdevila, han preparat una trobada online per parlar sobre la publicitat. Volem que aquest sigui un espai de trobada per explicar-te les coses que saben, perquè tu ens diguis les que saps i que discutim sobre condicions econòmiques, tècniques i el que faci falta, entre tothom.

04 mayo

Curs online: Com enviar emails per aconseguir clients. L’email i les xarxes socials com a potencials bases de dades

Horario: 16:30 h a 19:30 h
Lugar: Curs online

En aquest curs aprendràs a investigar els teus contactes de manera que t’asseguris de debò que estàs enviant l’e-mail o contactant amb la persona correcta, aprendràs a gestionar la teva base de dades de possibles clients, aprendràs a escriure els e-mails seguint fórmules que funcionen i a fer un seguiment d’aquests e-mails i contactes de manera que en puguis treure el màxim rendiment.

07 abril

Sessió en línia. Mesures per la il·lustració

Horario: 10 a 11,30 h
Lugar: Curs online

El sector cultural i dels autònoms és un dels més afectats per les mesures de contenció del Corona Virus. Des de l’APIC, per tal d’ajudar-vos al màxim, hem muntat una sessió específica on line per a informar-vos de les mesures per a professionals del sector de la il·lustració que estan sorgint aquests dies.