fbpx

Assemblea General APIC 2020
Autor:  |  Publicado el  | 

El passat dimecres dia 14 d’octubre es va celebrar l’Assemblea General de l’APIC de forma telemàtica, responent als temps que estem vivint.

L’Assemblea va ser molt distesa i interessant. Tal com emmarcava l’ordre del dia es va fer un repàs als comptes i projectes duts a terme durant l’any. Després de la lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior i de la ratificació de la Junta directiva i aprovació de nous càrrecs per part de tots els participants.

Posteriorment va tenir lloc el tema del dia: «Sobreviure de la il·lustració en temps de pandèmia» conversa entre tots els participants on es van exposar casos propis, convertint la sessió en un baròmetre del moment sobre el nostre sector; el de la il·lustració.

Alguns dels temes exposats van concloure en què és un moment complicat però és també l’oportunitat de poder reinventar-se a través de classes en línia, col·laboracions i un treball més acurat i planificat de xarxes. Moment de poder buscar noves alternatives i dedicar-hi el temps necessari.

També van sorgir un seguit d’idees; com un model de bones pràctiques i casos d’èxit per poder difondre el treball a xarxes, i així acompanyar aquest procés de reinvenció. Ajudant així a desenvolupar la tasca de la il·lustradora i il·lustrador amb més facilitats.