fbpx

Bill Festival 2020
Autor:  |  Publicado el  | 

24 i 25 de novembre – edició digital

Un any més, arriba el Bill Festival la vostra trobada anual amb la il·lustració.

Com il.lustradores i il.lustradors formem part d’allò que entenem per comunicació visual; una disciplina capaç de millorar les condicions de vida de les persones; conscienciar, informar i divulgar sobre problemes urgents de la societat des del plantejament de solucions innovadores, creatives i contemporànies capaces d’incidir en l’imaginari col·lectiu d’un marc espai temporal concret.

Així, l’il·lustrador/a té la possibilitat d’esdevenir un important agent de canvi posant les seves idees i pràctiques creatives al servei de les persones i el planeta.

Per aquest motiu en aquesta edició reflexionarem al voltant de la mirada que exerceix la il·lustració en el canvi social a través de 3 temes claus: gènere, sostenibilitat i migracions,

La contribució de la il·lustració és bàsica per a generar un diàleg amb el públic. El programa de conferències i taules rodones pretén, amb veu i imatges, posar en relleu de la mà dels autors i autores com s’afronten els encàrrecs en relació amb la temàtica proposada.

No us ho perdeu !!

Podeu consultar el programa a: http://billfestival.cat/programa/
Trobareu més informació a: http://billfestival.cat/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS
Responsable Asociación Profesional de Ilustradores de Cataluña
Finalidad Trataremos sus datos para publicar sus comentarios
Derechos de los titulares De acceso, rectificación, supresión, limitación del tratamiento y de oposición al tratamiento, dirigiéndose al registro de entrada a info@apic.es

Para saber más sobre nuestra política de privacidad clique aquí.