fbpx

Campanya ‘Papers per a tothom’
Autor:  |  Publicado el  | 

L’APIC es fa ressò d’aquesta campanya de Volem Acollir:

Des de Volem Acollir, acabem de llançar una campanya perquè ningú es quedi enrere davant la crisi social que deixarà el pas de la Covid que, com sabeu, està afectant amb molta més força a 600.000 persones que ja estaven en una situació molt vulnerable com és el cas de les persones sense papers (aquí podeu clicar l’enllaç a l’espot).

Farem una acció que simbolitzi aquestes persones, tot i no saber si arribarem a 600.000 artistes, el que sí sabem és que ens hem marcat el repte de 600 il·lustradors, animadors, dibuixants, tipògrafs, dissenyadors i tot aquell que es vulgui sumar amb la seva peça, i ens agradaria demanar-vos que compartiu aquesta petició amb tots aquells qui creieu que puguin participar.

Els demanem una peça que il·lustri el que vol dir no tenir papers, sota el concepte #RegularizacionYa. Aquí uns exemples de Javi Royo o Valentina Maleza.

Què significa no tenir papers? Viure en una quarantena permanent, no tenir accés a estudis, Tenir por a sortir al carrer, videotrucades com a via única de contacte amb els teus, fronteres tancades, no poder-te acomiadar d’un familiar malalt o tenir por que el sistema de salut no t’atengui, són alguns exemples.

Publicació a les pròpies xarxes de l’artista a partir del 21 de Maig (Día Mundial de la Diversidad Cultural para el Diálogo y el Desarrollo) i fins a la fi d’aquest mateix mes. Ens poden citar @volemacollir + els hashtags: #RegularizacionYa #ArtistsxAmnesty

Adjunto un dossier amb més informació amb més informació i les històries d’algunes persones, testimonis directes d’aquesta situació que segur que serveixen d’inspiració per dibuixar.

Consulta la convocatòria

Papers per a tothom