Dona d’aigua III de Sonia Alins, finalista als EWAAC 2017, s’exhibeix a Londres
Autor:  |  Publicado el  | 

Sonia Alins és una de les artistes finalistes en el concurs internacional d’art contemporani East West Art Award Competition 2017, que s’organitza anualment des de Londres.

La artista catalana Sonia Alins ha sigut seleccionada com a finalista en els EWAAC 2017 dintre de la categoria Contemporary-II per la seva obra na d’aigua III, que pertany a la seva popular sèrie Dones d’aigua.

El concurs East West Arts Award Competition (EWAAC) ofereix als artistes l’oportunitat de mostrar i promocionar les seves obres arreu del món, així com de facilitar l’intercanvi entre artistes i col·leccionistes d’art a través dels seus esdeveniments.

EWAAC és una competència internacional de caràcter anual, que aquest any culmina amb una exhibició de tots els finalistas a la prestigiosa galeria d’art La Galleria Pall Mall, situada al centre de Londres.

Les obres finalistes dels EWAAC s’exhibiran del dimarts 24, fins al al dissabte 28, i obriran de dimarts a divendres de 11:00 a 18:00 i dissabte de 11:00 a 12:00.

Water Women series

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS
Responsable Asociación Profesional de Ilustradores de Cataluña
Finalidad Trataremos sus datos para publicar sus comentarios
Derechos de los titulares De acceso, rectificación, supresión, limitación del tratamiento y de oposición al tratamiento, dirigiéndose al registro de entrada a info@apic.es

Para saber más sobre nuestra política de privacidad clique aquí.