fbpx
Elisa Ancori

Elisa Ancori

Artista visual e ilustradora de Barcelona.
Produzco obra personal y trabajo como ilustradora realizando cubiertas de novelas y libros ilustrados para un público juvenil y adulto.
Autora del libro Madre Luna (Lunwerg), Metamorfish tras los arrecifes (mtm editores) y coautora de La Tierra inundada (Barlin libros), y Las fábulas de Fedro (Arola Editors).
También he colaborado en diferentes proyectos de publicidad y moda realizando dibujos para el packagind de productos y para videos promocionales.

clientes
RBA Editorial, Editorial Salvat, Barlin Libros, Oscura Editorial, Estudio Morillas, Editorial Planeta, Copilotos Agency, Antonio Banderas Fragances, Carolina Herrera Fragances, Algar editorial, Diego Ojeda, Muevetulengua Editorial, Montana colores & Enrotlla't, Viña Pomal, TV3, Conrad Roset & Codorniu, Alfaguara editorial, Seix Barral editorial, MTM Editores, Bromera editorial, Rayo verde editorial, xeremier Francolí & Arola Editors, La Fábrica de sombreros, Proveedores textiles Inditex.
Compartir

Isabel-Clara Simó

Editorial Bromera

Il·lustració per la coberta: Elisa Ancori

Sinopsis

El teu gust és una gran història d’amor: la relació entre la protagonista i la Roser, que mor en un accident tràgic. Abans i després, hi ha la història dels altres amors que té la protagonista, amb diferents homes, amb gustos, interessos i preferències diverses. Per això la novel·la és, també, una història sobre els límits de l’individu en relació amb els altres, sobre la cultura i la creativitat, sobre el singular i el plural, és a dir, sobre tot allò que ens il·lumina i ens enganya i que, en definitiva, ens fa persones.

Amb el seu estil inconfusible, l’autora obre de bat a bat les portes del seu món literari i ens explica la vida d’una dona que evoca, amb ironia, un trajecte vital fet de retalls i pedaços, amb la sensació que el cos i el cap se separen, perquè encara que les forces defalleixin, la passió roman intacta. Una passió enorme per l’art i per la vida que es proclama amb força en la darrera i pòstuma novel·la d’Isabel-Clara Simó.