fbpx
Elisa Ancori

Elisa Ancori

Artista visual e ilustradora de Barcelona.
Produzco obra personal y trabajo como ilustradora realizando cubiertas de novelas y libros ilustrados para un público juvenil y adulto.
Autora del libro Madre Luna (Lunwerg), Metamorfish tras los arrecifes (mtm editores) y coautora de La Tierra inundada (Barlin libros), y Las fábulas de Fedro (Arola Editors).
También he colaborado en diferentes proyectos de publicidad y moda realizando dibujos para el packagind de productos y para videos promocionales.

clientes
RBA Editorial, Editorial Salvat, Barlin Libros, Oscura Editorial, Estudio Morillas, Editorial Planeta, Copilotos Agency, Antonio Banderas Fragances, Carolina Herrera Fragances, Algar editorial, Diego Ojeda, Muevetulengua Editorial, Montana colores & Enrotlla't, Viña Pomal, TV3, Conrad Roset & Codorniu, Alfaguara editorial, Seix Barral editorial, MTM Editores, Bromera editorial, Rayo verde editorial, xeremier Francolí & Arola Editors, La Fábrica de sombreros, Proveedores textiles Inditex.
Compartir

Penjada al cel, la lluna ha exercit una enorme fascinació entre els éssers humans, que l’han venerat en cultures de llarg a llarg del planeta: així, en la mitologia mexicana destaca Meztli, deessa de la lluna i de les dones, i a l’antiga civilització egípcia rendien culte a Tot, representat com un babuí que porta un disc lunar sobre el cap. Creences a part, la lluna deixa sentir el seu poder a la natura, influint per exemple en la pujada de les marees i en el cicle reproductiu del corall. L’astre va ser també l’objecte més cobejat de la carrera espacial entre la Unió Soviètica i els Estats Units, carrera que van coronar aquests amb l’allunatge de juliol de 1969. Tot això i molt més ens ho explica amb imatges i paraules la insuperable Elisa Ancori, propietària d´un llenguatge artístic singular, només comparable en poesia i misteri a la nostra Mare Lluna, ventre d´històries.

Un viatge il·lustrat per descobrir la relació de la lluna amb l’ésser humà i la natura.

Autora: Elisa Ancori
Editorial: Lunwerg Editors
Any: 2019
Mides: 22 x 29 x 2 cm
Pàgines: 180

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Més información a www.elisaancori.com