Daniel Roig

Daniel Roig

Ilustrador formado en la Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona y en la Escola Massana Centre d'Art i Disseny. Licenciado en Biologia por la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzado en ilustración científica y dibujo naturalista, usando un amplio abanico de técnicas digitales y tradicionales, pero lo que más le gusta es dibujar dinosaurios.
Compartir

Estudi anatòmic del petit tauró Scyliorhinus canicula (Linnaeus 1758) [Català: Gat, Castellano: Pintarroja, Galego: Melgatxo, Euskera: Katuarrain, Anglès: Lesser spotted dogfish].

A dalt de tot, Adult de perfil, ou i aleví a escala. A l’esquerra, detall del crani (vista perfil, inferior i superior) i del morro (vista inferior) mostrant les ampolles de Lorenzini i les vàlvules nasals que s’extenen fins arribar a la boca (caràcter taxonòmic característic d’aquesta espècie). Al mig, quatre fases del desenvolupament embrionari desde la posta fins a l’eclosió. A la dreta, detall de les aletes pelvianes (vista inferior) de la femella i del mascle, on s’observen els pterigòpodes.