fbpx

Premis Junceda 2020
Autor:  |  Publicado el  | 

Aquest any hem tingut el plaer de celebrar la XVIII edició dels Premis Junceda, els guardons que premien totes les àrees de la il·lustració i en aquesta ocasió la Cerimònia va ser el dia 17 de desembre a les 19 h via digital; presentada per Júlia Solans i amb connexió en directe amb cada un dels premiats, adaptant-nos a aquests temps que vivim.

Com cada any, l’objectiu ha estat difondre la disciplina dels creadors i creadores de la il·lustració residents a Catalunya, en totes les seves aplicacions, premiant aquells projectes que han destacat en cada una de les categories.

La il·lustració és el canal de comunicació amb què convivim cada dia, en la majoria d’espais de la nostra vida, ja sigui des del punt de vista tradicional com aplicada a les noves tecnologies és per aquest motiu que des d´APIC treballem per referenciar-la dins l’àmbit del comú, destacar la seva utilitat i necessitat.

A la web dels Junceda, podreu consultar els finalistes de cada categoria, així com els guanyadors i guanyadores d’aquest any.
Visita el web dels Premis Junceda

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS
Responsable Asociación Profesional de Ilustradores de Cataluña
Finalidad Trataremos sus datos para publicar sus comentarios
Derechos de los titulares De acceso, rectificación, supresión, limitación del tratamiento y de oposición al tratamiento, dirigiéndose al registro de entrada a info@apic.es

Para saber más sobre nuestra política de privacidad clique aquí.