fbpx
isa loureiro

isa loureiro

Una criatura creativa nascuda en un poble del nord de Portugal, a prop de les línies que dibuixa i desdibuixa el mar, va continuar els seus estudis en la carrera de Disseny de la Universitat d'Aveiro per exercir després professionalment en un estudi de disseny a Barcelona durant 7 anys en el qual va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior.

Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats realitzant el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. A dia d'avui treballa com Dissenyadora i Il·lustradora freelance, sempre llista a involucrar-se en projectes o comissions que posin a prova la seva imaginació i la seva mà.
Compartir

 

Aneurisma Cerebral, tractaments i símptomes.

Il·lustració científica mèdica d’una dissecció.

Tècnica: digital.

Realització d’una infografia, il·lustrant una dissecció en el crani que ensenya un aneurisma cerebral sacular.
En aquesta il·lustració s’han treballat diverses textures de les diferents capes que s’exposen en la dissecció: cervell, artèries, pia mater, dura mater, craneo, músculs, teixit adipós, pell i cabell.
A una escala més ampliada es representen els tipus més comuns d’aneurismes (sacular i fusiforme) i també els tipus de tractament més habituals (tractament micro-quirúrgic amb clip i teràpia endovascular amb coils) .
Les il·lustracions estan acompanyades per textos explicatius sobre l’aneurisma cerebral, factors de risc i símptomes.

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions