fbpx
isa loureiro

isa loureiro

Una criatura creativa nascuda en un poble del nord de Portugal, a prop de les línies que dibuixa i desdibuixa el mar, va continuar els seus estudis en la carrera de Disseny de la Universitat d'Aveiro per exercir després professionalment en un estudi de disseny a Barcelona durant 7 anys en el qual va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior.

Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats realitzant el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. A dia d'avui treballa com Dissenyadora i Il·lustradora freelance, sempre llista a involucrar-se en projectes o comissions que posin a prova la seva imaginació i la seva mà.
Compartir

De l’esbós a la il·lustració final:

 

Beines Sinovials del dors de la mà esquerra.

Il·lustració científica mèdica d’una dissecció.

Il·lustració digital.

El repte:

Crear una il·lustració anatòmica a partir d’una fotografia d’una dissecció del dors de la mà, explicant la disposició de les beines sinovials i la seva relació amb els tendons extensors i el retináculo, retolant les diverses estructures anatòmiques.

Aquesta infografia estarà inclosa en una publicació per a estudiants de pre i post grau i deu, per això, ser molt precisa i clara.

“La recerca i la capacitat d’observació són sens dubte importants per a crear la il·lustració, però és imprescindible el treball col·laboratiu entre la il·lustradora i anatomista, que permet crear una infografia clara i sobretot correcta perquè futurs estudiants puguin entendre les estructures anatòmiques sense errors.”

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions