fbpx
isa loureiro

isa loureiro

Una criatura creativa nascuda en un poble del nord de Portugal, a prop de les línies que dibuixa i desdibuixa el mar, va continuar els seus estudis en la carrera de Disseny de la Universitat d'Aveiro per exercir després professionalment en un estudi de disseny a Barcelona durant 7 anys en el qual va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior.

Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats realitzant el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. A dia d'avui treballa com Dissenyadora i Il·lustradora freelance, sempre llista a involucrar-se en projectes o comissions que posin a prova la seva imaginació i la seva mà.
Compartir
Com es fabrica un pessimista…o no.

Com es fabrica un pessimista…o no.

Infografia que representa una fàbrica de pessimistes, on el lector, pas a pas, veu il·lustracions de les vàries causes del pessimisme i negativitat, que ensenyen al mateix temps les formes d’evitar-ho.

Seleccionada per a la “shortlist” del concurs mundial d’il·lustració 2019 (World IllustrationAwards 2019) de l’Associació d’Il·lustradors de Londres (Association of Illustrators), en la categoria de recerca.

©isa loureiro 2018

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions