fbpx
isa loureiro

isa loureiro

Una criatura creativa nascuda en un poble del nord de Portugal, a prop de les línies que dibuixa i desdibuixa el mar, va continuar els seus estudis en la carrera de Disseny de la Universitat d'Aveiro per exercir després professionalment en un estudi de disseny a Barcelona durant 7 anys en el qual va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior.

Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats realitzant el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. A dia d'avui treballa com Dissenyadora i Il·lustradora freelance, sempre llista a involucrar-se en projectes o comissions que posin a prova la seva imaginació i la seva mà.
Compartir

Il·lustracions amb la tècnica de puntejat dels cranis i mandíbules de 40 espècies de petits mamífers.

Aquestes il·lustracions es van publicar en la Guia Despegable «Cranis de petits mamífers. Introducció a les espècies ibèriques, balears i canàries» creada per Víctor J. Hernandez, per a l’Editorial Tundra.

És una guia de butxaca d’introducció al reconeixement dels cranis de petits mamífers i lagomorfos de la península Ibèrica, Balears i Canàries. Amb làmines d’identificació dels cranis i mandíbules de totes les espècies de rosegadors, insectívors i lagomorfos de la nostra fauna. Inclou apartats sobre identificació, on buscar aquestes restes, com recopilar la informació i com conservar-los.

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions