fbpx
isa loureiro

isa loureiro

Una criatura creativa nascuda en un poble del nord de Portugal, a prop de les línies que dibuixa i desdibuixa el mar, va continuar els seus estudis en la carrera de Disseny de la Universitat d'Aveiro per exercir després professionalment en un estudi de disseny a Barcelona durant 7 anys en el qual va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior.

Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats realitzant el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. A dia d'avui treballa com Dissenyadora i Il·lustradora freelance, sempre llista a involucrar-se en projectes o comissions que posin a prova la seva imaginació i la seva mà.
Compartir

Sumit en el silenci viu de la natura, Viri sent l’alegria de cada nou dia … i en profunda meditació troba el seu lloc en el bosc.

Viri és un monjo zen, en la forma d’una fura blanca que sent admiració en tot el que l’envolta. Li agrada tant dormir i menjar coses riques que està convençut que aquestes també són formes de meditació.

Un dia, Viri perd la seva única possessió, el seu preciós bol, i descobreix que en la simplicitat i la generositat hi ha una nova manera de veure la vida.

“El Bol de Viri” és un àlbum il·lustrat, amb els textos i poema d’Abraham de la Rosa, inspirat en un conte Zen i també en un personatge real, l’Viriato, el nostre petit fura que entrava en el cor de tots els que ho van conèixer amb el seu afecte i curiositat. Un conte que ara mateix busca una editorial que vulgui donar-li forma i olor de llibre nou.

Una història molt simple, però poètica i profunda … com un haiku.

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions