fbpx
isa loureiro

isa loureiro

Una criatura creativa nascuda en un poble del nord de Portugal, a prop de les línies que dibuixa i desdibuixa el mar, va continuar els seus estudis en la carrera de Disseny de la Universitat d'Aveiro per exercir després professionalment en un estudi de disseny a Barcelona durant 7 anys en el qual va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior.

Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats realitzant el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. A dia d'avui treballa com Dissenyadora i Il·lustradora freelance, sempre llista a involucrar-se en projectes o comissions que posin a prova la seva imaginació i la seva mà.
Compartir

Descobreix com funciona el cervell humà amb l’ajuda del Dr. Santiago Ramón y Cajal, Premi Nobel i pare de la Neurociència moderna!

En el teu cervell hi ha tantes cèl·lules que trigaries mil·lennis a explicar-les totes, i cadascuna està plena de misteris. Els nostres milions de neurones estan constantment enviant informació mentre altres cèl·lules, secretes i desconegudes, cooperen amb elles i les protegeixen des de les ombres perquè siguis capaç de respirar, pensar, sentir, aprendre, ballar… i algunes persones fins i tot poden fer coses tan increïbles com veure la música en colors! I tot, gràcies al cervell! Acompanya’ns en aquest viatge i al costat del Dr. Ramón y Cajal i altres grans neurocientífics, com Rita Levi-Montalcini, aprendràs coses fascinants sobre el teu cervell!
Editat per Editorial Joventut, aquest és un llibre on es recorren temes essencials del nostre cervell, des del seu funcionament a la plasticitat neuronal o si som tan cabezones com pensem…
El pots trobar en la versió en castellà i també en català.

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions