fbpx
Elisa Ancori

Elisa Ancori

Artista visual i il·lustradora de Barcelona.
Produeixo obra personal i treballo com a il·lustradora realitzant cobertes de novel·les i llibres il·lustrats per a un públic juvenil i adult.
Autora del llibre Madre Luna (Lunwerg) i Metamorfish · Tras los arrecifes (Mtm editors). Coautora de La Tierra inundada (Barlin libros) i Les faules de Fedre (Arola Editors).
També he col·laborat en diferents projectes de publicidat i moda realitzant dibuixos per el packaging de productes i videos promocionals.

Clients:
RBA Editorial, Editorial Salvat, Barlin Libros, Obscura Editorial, Estudio Morillas, Editorial Planeta, Copilotos Agency, Antonio Banderas Fragances, Carolina Herrera Fragances, Algar editorial, Diego Ojeda, Muevetulengua Editorial, Montana colors & Enrotlla't, Viña Pomal, Tv3, Conrad Roset & Codorniu, Alfaguara Editorial, Seix Barral editorial, Mtm Editores, Bromera Editorial, Rayo verde Editorial , Xeremier Francolí & Arola Editors, La Fábrica de sombreros, Proveedores textiles Inditex.

Compartir

Editorial Salvat, 2021

Estil de la col·lecció i direcció d’art: Esteban Gómez.

Il·lustracions de les cobertes: Història de dues ciutats, El príncep i el captaire, De la Lluna a la Terra, Montecristo I, Montecristo II, Oliver Twist, L’escarabat d’or i altres relats, El talismà.

 

 

Les grans novel·les d’aventures escrites al llarg dels segles XIX i XX van comptar amb l’aportació de grans genis de la il·lustració que les van convertir en joies il·lustrades autèntiques. Aquesta col·lecció reuneix a les seves pàgines interiors gravats d’artistes com Bayard, Meryon, Vierge, Morin, Roux o Finnemore, entre d’altres.

 

 

Més información a www.elisaancori.com

 

 

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions