fbpx
isa loureiro

isa loureiro

Una criatura creativa nascuda en un poble del nord de Portugal, a prop de les línies que dibuixa i desdibuixa el mar, va continuar els seus estudis en la carrera de Disseny de la Universitat d'Aveiro per exercir després professionalment en un estudi de disseny a Barcelona durant 7 anys en el qual va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior.

Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats realitzant el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. A dia d'avui treballa com Dissenyadora i Il·lustradora freelance, sempre llista a involucrar-se en projectes o comissions que posin a prova la seva imaginació i la seva mà.
Compartir
Hacer tripas corazón

“Hacer las tripas corazón”. Aquesta és una il·lustració feta per la Fanzine TAST (The Art of Story Telling) que, per a aquesta primera edició, el tema és “Budells”.

Unes vegades volem dir el que portem dins, la qual cosa ens surt de les entranyes. Però altres vegades, i per una causa major… cal transformar els propis budells, el nostre ego, en un cor.

©isa loureiro 2017

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions