Tutstitat

Tutstitat

Hola! Sóc Tatiana i visc a Tarragona, oriünda de Buenos Aires em vaig formar en Disseny Gràfic (Universitat de Buenos Aires) i m'apassiona la fusió que es dóna entre el disseny i la il·lustració des del conceptual i buscant transmetre sensacions amb cada traç.

Treballo amb diferents tècniques: aquarel·les, llapis, retoladors i digital.
He treballat amb la il·lustració en diferents projectes de branding i identitat visual on se m'han encarregat la creació de personatges, el desenvolupament d'il·lustracions com a part d'una carta per a un restaurant i il·lustrant també la coberta de llibres... pots veure més dels meus dissenys il·lustrats en https://calastai.com.

Estic oberta a noves oportunitats i desafiaments per poder expandir els meus coneixements i experiència en l'univers il·lustrat.

Si t'agrada el meu treball podis contactar en anglès, català o castellà.
Compartir

Ilustración de portada de disco para el cantautor catalán Arnald Pedrós.

Histories d’Ultramar es un disco con canciones que relatan distintas historias y muchas de ellas fueron escritas principalmente en San Juan, Puerto Rico.

El diseño de la portada buscó trabajar conceptualmente las canciones y la historia del cantautor, jugando con un estilo de ilustración que combinara formas tribales y colores brillantes que recordara a las noches en el colorido barrio de San Juan.

La ilustración fue pensada para poder trabajarse junto al diseño del disco y distintas piezas que fueron requeridas tanto para las redes sociales como para su presentación en Youtube y Bandcamp.

Puedes escucharlo aquí: https://arnaldpedros.bandcamp.com/

 

Histories d’Ultramar – Arnald Pedrós

Portada del disco.

Histories d’Ultramar – Arnald Pedrós

Contraportada del disco.

Histories d’Ultramar – Arnald Pedrós

Presentación del Disco.

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions