Montse Fabra

Montse Fabra

'Em Ef Il·lustración' (https://www.emefilustracion.com) és un estudi d'Il·lustració que ofereix servei d'Il·lustració publicitària, editorial del llibre i la premsa, de la mà de Montse Fabra.

A més dels serveis personalitzats, Em Ef Il·lustración, compta amb una botiga web (https://www.emefilustracion.com/shop) en la qual publica periòdicament les il·lustracions que pots adquirir en sèries limitades, Qualitat Museu Fine Art Giclée. Paper 100% cotó de 308 gm. marca. 'Hahnemühle Photo Rag 308'. Impressió 240 dpi. Segell de qualitat de laboratori d'impressió IndieColors.

Montse Fabra, és diplomada en disseny de moda i postgrau en software en disseny de moda, com a il·lustradora, a més dels serveis personalitzats, Em Ef Ilutración, presta servei d'il·lustració / disseny tèxtil sota la signatura The Chameleonic (https://www.thechameleonic.com)

D'altra banda, però no menys enriquidor a l'activitat de il·lustació, Montse, també ofereix servei per encàrrec de paisatges i retrats a l'oli i aquarel·la a https://www.mftatapainting.art
Compartir