Laura Vaho

Laura Vaho

Hola, el meu nom és Laura Vaho.
Tota la vida dibuixant amb papallones a l’estómac, fantasiejant amb dedicar-me a l'art i somiant amb ser il·lustradora de contes i llibres il·lustrats. I aquí estic, fent-ho realitat.
La meva vocació creativa i la meva formació artística, en part autodidacta, m'han permès experimentar l'art des del cor.
Professionalment em vaig embarcar en el món de la publicitat i el màrqueting, en aquest camp vaig tenir la sort de realitzar treballs d'il·lustració per a algunes marques i projectes tot i que vaig estar enfocada en altres àmbits del sector.
A hores d'ara treballo com a il·lustradora freelance. A part de produir obra personal, col·laboro en diversos projectes il·lustrant contes per a infants i adults, que aviat veuran la llum.
Aquí pots veure alguna de les meves il·lustracions amb diferents tècniques. Espero que t'agradin!
Compartir
Imagen de marca

Creación de logotipo ilustrado como base de la imagen corporativa del programa “Feim Barri” en diferentes soportes: carteles, banderolas, letras, manteles…  Se trata de unas jornadas de dinamización que recorren los diferentes barrios del municipio de Eivissa para, mediante actividades, dar a conocer las tradiciones de la isla, fomentar el deporte, la vida sana, potenciar la creatividad, desperar los sentidos por medio de la música y ofrecer un espacio de comunicación entre los ciudadanos y el Ayuntamiento de Eivissa.

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions