fbpx
isa loureiro

isa loureiro

Una criatura creativa nascuda en un poble del nord de Portugal, a prop de les línies que dibuixa i desdibuixa el mar, va continuar els seus estudis en la carrera de Disseny de la Universitat d'Aveiro per exercir després professionalment en un estudi de disseny a Barcelona durant 7 anys en el qual va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior.

Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats realitzant el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. A dia d'avui treballa com Dissenyadora i Il·lustradora freelance, sempre llista a involucrar-se en projectes o comissions que posin a prova la seva imaginació i la seva mà.
Compartir

Il·lustració botànica de la planta invasora Jacinto d’Aigua, Eichhornia crassipes.

El Jacint d’Aigua és una planta aquàtica, té bulbs amb aire que li permeten surar. Originària de les aigües dolces de les regions càlides d’Amèrica del Sud, la seva abundància canvia dràsticament les condicions dels aiguamolls. Actualment ha colonitzat gairebé tots els continents on es converteix en un espècie invasora. Està inclosa en la llista de les 100 espècies exòtiques invasores més nocives del món.

Il·lustració realitzada en digital, amb el programa Affinity Photo, barrejant les tècniques de puntejat i color (utilitzant pinzells especials). Va ser desenvolupada en el taller «Il·lustrant Botànica», una de les diverses activitats de l’I Congrés Internacional d’Il·lustració Científica En línia, organitzat per Illustraciencia i Cosmocaixa.

Les il·lustracions fetes en aquests tallers representen una col·laboració amb el projecte Life Invasaqua: una iniciativa per a avançar en la cerca de solucions i conscienciació sobre l’impacte de les espècies exòtiques invasores en els nostres ecosistemes.

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions