fbpx
Elisa Ancori

Elisa Ancori

Artista visual i il·lustradora de Barcelona.
Produeixo obra personal i treballo com a il·lustradora realitzant cobertes de novel·les i llibres il·lustrats per a un públic juvenil i adult.
Autora del llibre Madre Luna (Lunwerg) i Metamorfish · Tras los arrecifes (Mtm editors). Coautora de La Tierra inundada (Barlin libros) i Les faules de Fedre (Arola Editors).
També he col·laborat en diferents projectes de publicidat i moda realitzant dibuixos per el packaging de productes i videos promocionals.

Clients:
RBA Editorial, Editorial Salvat, Barlin Libros, Obscura Editorial, Estudio Morillas, Editorial Planeta, Copilotos Agency, Antonio Banderas Fragances, Carolina Herrera Fragances, Algar editorial, Diego Ojeda, Muevetulengua Editorial, Montana colors & Enrotlla't, Viña Pomal, Tv3, Conrad Roset & Codorniu, Alfaguara Editorial, Seix Barral editorial, Mtm Editores, Bromera Editorial, Rayo verde Editorial , Xeremier Francolí & Arola Editors, La Fábrica de sombreros, Proveedores textiles Inditex.

Compartir

Il·lustracions d’Elisa Ancori
Barlin Llibres, 2020.

Idioma: castellà
Guió d’Alberto Haller

Segons un estudi, a l’any 2100 les aigües cobriran bona part del litoral marí actual. L’escalfament global és, doncs, un procés tangible i real. Per això, com seria el nostre món si les aigües no deixessin de pujar i pujar?
La Terra Inundada, il·lustrat per Elisa Ancori, ens endinsa en un escenari de ressonàncies oníriques on les aigües marines s’apropien de bona part de l’espai habitat fins ara pels éssers humans. Ens mostra com quedarien, a mercè de fauna i flora oceàniques, alguns dels paisatges més emblemàtics del nostre planeta. Un viatge somiador, construït sobre la base d´una realitat que ja ens afecta, portada als extrems de la imaginació.

Mes información a www.elisaancori.com

 

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions