fbpx
Ancori, Elisa

Ancori, Elisa

Artista visual i il·lustradora de Barcelona.
Produeixo obra personal i treballo com a il·lustradora realitzant cobertes de novel·les i llibres il·lustrats per a un públic juvenil i adult.
Autora del llibre Madre Luna (Lunwerg) i Metamorfish · Tras los arrecifes (Mtm editors). Coautora de La Tierra inundada (Barlin libros) i Les faules de Fedre (Arola Editors).
També he col·laborat en diferents projectes de publicidat i moda realitzant dibuixos per el packaging de productes i videos promocionals.

Clients:
RBA Editorial, Editorial Salvat, Barlin Libros, Obscura Editorial, Estudio Morillas, Editorial Planeta, Copilotos Agency, Antonio Banderas Fragances, Carolina Herrera Fragances, Algar editorial, Diego Ojeda, Muevetulengua Editorial, Montana colors & Enrotlla't, Viña Pomal, Tv3, Conrad Roset & Codorniu, Alfaguara Editorial, Seix Barral editorial, Mtm Editores, Bromera Editorial, Rayo verde Editorial , Xeremier Francolí & Arola Editors, La Fábrica de sombreros, Proveedores textiles Inditex.

Compartir

Les faules de Fedre, de Xeremier Francolí i Elisa Ancori

Llibre il·lustrat
Tècnica: Tinta sobre paper i color digital

Il·lustracions per a la reedició d’un llibre en homenatge a Fedre.
Es tracta d’una proposta original, tan inèdita en el literari com libèrrima en la seva execució, amb la intenció de presentar tot el corpus fedriano en un sol volum que inclou una moderna interpretació en / al català. Per això un reduït grup d’escriptors de reconegut prestigi s’han agrupat sota pseudònim col·lectiu entorn a aquest llibre, que recull una col·lecció de composicions rimades que prenen com a referència la temàtica de les faules de Gaius Iulius Phaedrus.
Esquemàticament, aquestes il·lustracions s’associen al text per amplificar o enriquir imaginativament la narració.

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions