fbpx
isa loureiro

isa loureiro

Una criatura creativa nascuda en un poble del nord de Portugal, a prop de les línies que dibuixa i desdibuixa el mar, va continuar els seus estudis en la carrera de Disseny de la Universitat d'Aveiro per exercir després professionalment en un estudi de disseny a Barcelona durant 7 anys en el qual va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior.

Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats realitzant el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. A dia d'avui treballa com Dissenyadora i Il·lustradora freelance, sempre llista a involucrar-se en projectes o comissions que posin a prova la seva imaginació i la seva mà.
Compartir
Maratus speciosus

Exercici d’il·lustració científica.
Il·lustració realista d’una esgarrapa paó, espècie Maratus speciosus, juntament amb una infografia dels moviments de ball que aquesta espècie utilitza per atreure l’atenció de les femelles.
Com aquest ball és comparable a una declaració d’amor, els diferents moviments estan acompanyats pel poema “Cor cuirassa” de Mario Benedetti.

©isa loureiro 2018

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions