fbpx
Rastros Ilustrados

Rastros Ilustrados

Rastros Ilustrados és la part il·lustrativa de l'estudi Bhmideas, un estudi d'il·lustració i disseny gràfic afincat a BCN amb llarg recorregut tant académic com professional.

La seva fundadora, Beatriz HM, va estudiar el Grau d'interiorisme i el Postgrau d'Il·lustració a la Universitat de disseny BAU i es va formar com a Dissenyadora Gràfica a l'EASC de Sant Cugat del Vallès. On ha impartit classes de disseny i il·lustració els darrers anys.

Ha treballat tant per compte pròpia com aliena, tant per a empresa pública com privada. Els seus forts són la COMUNICACIÓ en majúscules, creant projectes des de zero fins al desenllaç final, passant per la idea, contingut, disseny i producció, el que el projecte requereixi, ja que, on millor s'ho passa, és al davant de nous reptes sigui quin sigui l'àmbit d'actuació.

La seva il·lustració és informal amb un toc naif que serveix per adaptar-se tant a un públic adult com infantil en funció del to i context.

Beatriz és inquieta i multidisciplinària i mira el món a través d'un cristall d'interès. Tot inici de projecte, encara que doni respecte és l'oportunitat d'aprendre més i sempre un nou repte.
Compartir
Micromón

Crítica a la bombolla que creen els joves en connectar-se als seus mòbils i aïllar-se del món.

Micromón

El compromís demana compartir.

Micromón

Amb un click et capturaré per a tota l’eternitat.

Micromón

Quan un s’enamora ho vol crida al món!

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions