fbpx
isa loureiro

isa loureiro

Una criatura creativa nascuda en un poble del nord de Portugal, a prop de les línies que dibuixa i desdibuixa el mar, va continuar els seus estudis en la carrera de Disseny de la Universitat d'Aveiro per exercir després professionalment en un estudi de disseny a Barcelona durant 7 anys en el qual va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior.

Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats realitzant el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. A dia d'avui treballa com Dissenyadora i Il·lustradora freelance, sempre llista a involucrar-se en projectes o comissions que posin a prova la seva imaginació i la seva mà.
Compartir

Il·lustració desenvolupada com a part del projecte final del curs Ilustra la Ciencia 8, de Illustraciencia, feta per a la tesi de la investigadora Olga Boet. Després d’una llarga recerca, vaig ajuntar diverses fotos de les 9 espècies de formigues, amb escala, les seves descripcions i la informació que he pogut veure en viu i amb lupa en el despatx de la investigadora. Amb aquest material he creat aquesta infografia que compara la morfologia del cap de les diferents espècies, totes a la mateixa escala, ombrejades amb la tècnica de puntejat.

Després d’acabada la il·lustració encarregada, no he pogut resistir i he creat aquest divertit patró amb els caps de les formigues, mantenint la seva relació de grandària.

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions