fbpx
Ancori, Elisa

Ancori, Elisa

Artista visual i il·lustradora de Barcelona.
Produeixo obra personal i treballo com a il·lustradora realitzant cobertes de novel·les i llibres il·lustrats per a un públic juvenil i adult.
Autora del llibre Madre Luna (Lunwerg) i Metamorfish · Tras los arrecifes (Mtm editors). Coautora de La Tierra inundada (Barlin libros) i Les faules de Fedre (Arola Editors).
També he col·laborat en diferents projectes de publicidat i moda realitzant dibuixos per el packaging de productes i videos promocionals.

Clients:
RBA Editorial, Editorial Salvat, Barlin Libros, Obscura Editorial, Estudio Morillas, Editorial Planeta, Copilotos Agency, Antonio Banderas Fragances, Carolina Herrera Fragances, Algar editorial, Diego Ojeda, Muevetulengua Editorial, Montana colors & Enrotlla't, Viña Pomal, Tv3, Conrad Roset & Codorniu, Alfaguara Editorial, Seix Barral editorial, Mtm Editores, Bromera Editorial, Rayo verde Editorial , Xeremier Francolí & Arola Editors, La Fábrica de sombreros, Proveedores textiles Inditex.

Compartir

El nou poemari d’Anne Invierns, publicat per l’editorial Muevetulengua.
Coberta i il·lustracions interiors: Elisa Ancori

“Anne Invierns torna a apostar per l’editorial MueveTuLengua per al llançament del que serà el seu segon poemari. Si anteriorment el seu sobrenom era Noia Blau per la unió dels seus textos a les tardes de pluja, els cels tapats i textos carregats de tristesa, en aquesta publicació, el blau esdevé una gamma infinita de colors per marcar poemes plens d’il·lusió i passió. Un canvi radical de forma respecte al tractament de les emocions. la trobada amb la seva altra meitat es fa evident i festiu. ”

 

 

 

  

  

 

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions