fbpx
isa loureiro

isa loureiro

Una criatura creativa nascuda en un poble del nord de Portugal, a prop de les línies que dibuixa i desdibuixa el mar, va continuar els seus estudis en la carrera de Disseny de la Universitat d'Aveiro per exercir després professionalment en un estudi de disseny a Barcelona durant 7 anys en el qual va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior.

Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats realitzant el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. A dia d'avui treballa com Dissenyadora i Il·lustradora freelance, sempre llista a involucrar-se en projectes o comissions que posin a prova la seva imaginació i la seva mà.
Compartir

Il·lustració d’una Ratapinyada Orelluda Daurada, Plecotus auritus.

A l’interior d’algunes de les biblioteques més boniques i antigues de Portugal, com la Biblioteca Joanina en la Universitat de Coimbra o la Biblioteca del Convent de Mafra, viuen colònies de petites ratapinyades que durant les nits volen entre les prestatgeries de llibres. Aquests guardians nocturns protegeixen els preciosos llibres alimentant-se dels insectes que envaeixen la biblioteca i mengen paper.
Una de les colònies de ratapinyades que viuen a la Biblioteca del Convent de Mafra pertany a l’espècie Plecotus auritus, la simpàtica Ratapinyada Orelluda Daurada.

Plecotus auritus

Recerca d’imatges de referència, estructura, textures i anatomia.

Plecotus auritus

Esbossos i estudi d’estructura.

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions