fbpx
isa loureiro

isa loureiro

Una criatura creativa nascuda en un poble del nord de Portugal, a prop de les línies que dibuixa i desdibuixa el mar, va continuar els seus estudis en la carrera de Disseny de la Universitat d'Aveiro per exercir després professionalment en un estudi de disseny a Barcelona durant 7 anys en el qual va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior.

Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats realitzant el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. A dia d'avui treballa com Dissenyadora i Il·lustradora freelance, sempre llista a involucrar-se en projectes o comissions que posin a prova la seva imaginació i la seva mà.
Compartir
Saide Bespa

Saide Bespa és un projecte que pretén donar un look una mica més vintage a les sessions de fotos de parelles, sobretot en casaments i/o altres esdeveniments especials, oferint el lloguer d’una scooter Vespa original i recentment restaurada.

Per a aquest projecte he desenvolupat el disseny de marca, col·laborat en el naming i he desenvolupat una il·lustracióper per a la capçalera de facebook i altres aplicacions. La il·lustració està feta a mà i amb acolorit digital.

©isa loureiro 2015

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions